Bloedafname punt

Wij bieden u de mogelijkheid om bloed te laten afnemen in onze huisartspraktijk aan de bezuidenhoutseweg. Door het openen van een nieuwe bloedafnamepost kunt u altijd bij u in de buurt terecht.

De bloedafname gebeurt in samenwerking met LabWest. U kunt rekenen op een vakkundige bloedafname door gekwalificeerde medewerkers. LabWest zorgt voor een zorgvuldige en snelle analyse van uw bloed. LabWest beschikt over moderne laboratoria en staat in contact met uw huisarts, verloskundige of specialist voor een snelle verwerking van de uitslagen.

Graag bieden wij u parkeergelegenheid bij uw bezoek aan Just Care met de auto. Hiervoor zou u een dag van tevoren uw plek kunnen reserveren bij de receptie. Indien u arriveert zonder reservering is dit geen enkel probleem, echter willen wij u verzoeken om zich te melden bij de receptie zodat wij de afgesloten parkeerplekken voor u kunnen openen. Wij beiden u deze service omdat er betaald parkeren van kracht is op werkdagen van 9.00 uur- 14.00 uur. Komt u na 14.00 uur dan kunt u ook gratis parkeren in de omgeving.

Elke maandag geopend van 8.30 tot 9.30uur.