Over ons

Welkom in Haagse Hout! Welkom in onze Huisartsenpraktijk!

Hier staat een professioneel, betrokken team van hulpverleners voor u klaar!

Wat vinden wij belangrijk

Bij Just Care begrijpen wij dat ieder mens anders is. We hebben respect voor de verschillende levensopvattingen, normen en waarden én wensen van ieder individu en houden deze in het oog bij het opstellen van een zorgplan. We zullen altijd proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat mensen niet in een vacuüm leven maar onderdeel zijn van een groter, samenhangend geheel. Wij nemen het hele plaatje in ogenschouw omdat we ervan zijn overtuigd dat deze aanpak het beste resultaat oplevert. In ons huisartsenpraktijk gaan we uit van de zelfredzaamheid van onze cliënten. Het vergoten en versterken hiervan staat in bij Just Care dan ook centraal. Door een zorgvuldig opgesteld zorgplan, geheel aangepast aan de specifieke situatie en behoefte van onze cliënten, helpen wij u de stabiliteit in en de controle over uw eigen leven weer terug te krijgen. We zijn er namelijk van overtuigd dat dit voor iedereen mogelijk is! Onze huisartsenpraktijk in Den Haag staat 7 dagen per week voor u klaar!

Wat kunt u van ons verwachten?

We vinden het belangrijk om onze zorg zo laagdrempelig mogelijk te houden. We zijn er voor iedereen die ons nodig heeft en gaan graag met u in gesprek over uw specifieke zorgbehoefte, hoe minimaal die ook mag zijn. Al onze hulpverleners staan voor professionele, betrouwbare en hoogwaardige zorg. Zij zijn experts in hun vakgebied en blijven zich voortdurend ontwikkelen door trainingen en nascholingen.

Binnen ons huisartsenpraktijk werken de hulpverleners nauw met u en elkaar samen. Daarnaast worden er ook nauwe banden onderhouden met verschillende andere organisaties en instituties in de regio om u de beste zorg te bieden, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie.

We streven naar de optimale combinatie van kwaliteit, flexibiliteit en vraaggerichtheid en onze organisatie is altijd in ontwikkeling om deze balans te optimaliseren. Daarnaast staan transparantie en efficiëntie bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!