Dhr. M.T. Korrel

Naam:
Dhr. M.T. Korrel


Functie
Huisarts


Aanwezig op:
Wo: 09:00 – 17:00
Do: 09:00 – 17:00
Vr: 09:00 – 17:00


“U kunt van mij verwachten, dat ik geïnteresseerd ben in u en uw verhaal”

Ik ben Michel Korrel en sinds december 2013 huisarts. De opleiding geneeskunde en huisartsgeneeskunde heb ik met veel plezier in Leiden gevolgd. Erna heb ik als waarnemend huisarts voor diverse praktijken in de Haagse regio gewerkt. Sinds maart 2016 werk ik op de woensdag, donderdag en vrijdag als vaste huisarts voor Stichting Just Care. Verder ben ik ook cosmetisch arts en doe ik esthetische behandelingen.

Huisartsgeneeskunde vind ik een dynamisch vak met interessante casuïstiek en een diversiteit aan werkzaamheden. Zwaartepunten van de zorg als de somatiek, het psychisch welbevinden, het opbouwen van een langdurige relatie en de sociale context van een patiënt binnen een gedifferentieerde populatie hebben mij altijd zeer aangesproken. U kunt van mij verwachten, dat ik geïnteresseerd ben in u en uw verhaal – dat is ook de reden waarom ik huisarts ben geworden.

Stichting Just Care is een nieuwe huisartsenpraktijk gestart in een modern pand aan de Bezuidenhoutseweg te Den Haag. De zorg is optimaal georganiseerd en van hoge kwaliteit. Wij proberen zoveel mogelijk behandelingen zelf te doen. Ook kunt u bij ons terecht voor reizigersadvies en hebben we regelmatig een cosmetisch spreekuur met mogelijkheden tot behandelingen met natuurlijke fillers. Verder kunt u wekelijks terecht voor bloedafnames. Tevens zijn er bij Stichting Just Care psychologen en maatschappelijk werkers werkzaam.